as

as

Monday, October 26, 2015

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ


Εορταστική η σημερινή μέρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά για να λέμε την αλήθεια η πόλη είναι σε τραγική κατάσταση. Υψηλά ποσοστά ανεργίας, ένα μετρό που ποτέ δεν τελειώνει, ένα λιμάνι που δεν έχει δρομολόγιο πλοίου ούτε μέχρι τη Μηχανιώνα και μηδενική διάθεση για αλλαγή συμπεριφοράς.   

Thursday, October 22, 2015

LONG LIVE ΠΑΣΟΚ


Με αφορμή την πλήρη μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ΠΑΣΟΚ, κάτι αναμενόμενο για πολύ υποψιασμένο κόσμο, αναδημοσιεύω κείμενο απο τις 5/9/2014 που εξηγεί γιατί ο ΠΑΣΟΚισμός ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα παρόλο που το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει.

Monday, October 19, 2015

JUST CANNOT ESCAPE FROM BALKAN


Οι εκπληκτικοί Dubioza Kolektiv από τη Βοσνία μας ξεναγούν στα Βαλκάνια...

Friday, October 16, 2015

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;


Ο νεοφιλελευθερισμός και η οικονομία του τυζόγου συνεχίζουν απτόητοι την καταστροφική προέλαση τους. Σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα της οργάνωσης για την καταπολέμηση της φτώχειας, Oxfam International, το 2016 το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού θα κατέχει πλούτο πολύ περισσότερο από όσο θα έχει στα χέρια του το υπόλοιπο 99% της γης!

Monday, October 12, 2015

ΚΕΣΚΕΣΕ HAWKING?


Η επικράτηση της υπάρχουσας οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης οφείλεται σε μία σειρά από δεδομένα, παράγοντες και τεχνικές. Ο πιο δυνατός έχει την υποχρέωση να δείχνει τη δύναμη του, τόσο για να αποδείξει ότι είναι ισχυρός όσο και για να αποτρέψει κάθε απόπειρα αμφισβήτησης που ενδεχομένως θα δημιουργήσει αχρείαστα προβλήματα.

Thursday, October 8, 2015

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΑΧΙΑΟΥ


Μπορεί το κομματικό δημιούργημα του Μπόμπολα να βαδίζει προς την εξαφάνιση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να μας ταρακουνεί με πληροφορίες για το κοινωνικό και πολιτικό του έργο.

Saturday, October 3, 2015

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 100% GREEK PRODUCT


Πάει καιρός απο τότε που το συμπαθητικό επάγγελμα του τηλεπωλητή βιβλίων έκανε την εντυπωσιακή εμφάνιση του στην ελληνική τηλέοραση. Θυμάμαι ότι όλοι τους είχαν περίπου την ίδια κοψιά:

Thursday, October 1, 2015

WHICH SIDE ARE YOU ON?


Πάντα διαχρονικό και επίκαιρο. Νιώστε...