as

as

Friday, November 13, 2015

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ


Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του ΟΟΣΑ, οι Έλληνες είναι στην τέταρτη θέση των πιο εργατικών λαών παγκοσμίως. Αυτή η είδηση έγινε δεκτή με σαμπάνιες στη χώρα της βλακείας. Με βάση την ίδια λίστα, στην 1η θέση κατατάσσονται οι Μεξικανοί, στη 2η οι Κοσταρικανοί,στην 3η οι Κορεάτες και στην 5η οι Χιλιανοί.

Αντιθέτως, οι χαζοί και ανόητοι Γάλλοι, Δανοί, Νορβηγοί, Ολλανδοί και Γερμανοί βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της λίστας, δηλαδή δουλεύουν πολύ λιγότερο και ταυτόχρονα πληρώνονται πολύ καλύτερα. Γατάκια Μεξικάνοι, με άλλα 9 μνημόνια η πρωτιά είναι δική μας... 

Μην το βάζετε κάτω συνέλληνες, μπορούμε και καλύτερα, μπορούμε και πιο εργατικά. Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, αντίθετα με τη δουλειά που είναι ότι καλύτερο έχουμε να κάνουμε στο μάταιο πέρασμα μας από τούτο τον κόσμο. Δουλέψτε περισσότερο για να βγάλουμε τη χώρα απο το αδιέξοδο και την οικονομική κρίση. Δουλέψτε με χαρά, πυγμή, τόλμη και αποφασιστικότητα. Δουλέψτε για να σώσουμε τις τράπεζες, γιατί χωρίς αυτές δεν γίνεται να υπάρξει ζωή στον πλανήτη Γη.

Δουλέψτε για λιγότερα λεφτά, μέχρι να γίνει πραγματικότητα το όνειρο του κάθε μεγαλοκαπιταλιστή: Ο Έλληνας που θα δουλεύει χωρίς να πληρώνεται. Τότε θα γραφτεί το όνομα μας στην ιστορία, τότε θα υπάρξει δικαιοσύνη, τότε θα παραδεχτούν όλοι το ελληνικό μεγαλείο, τότε θα ξεπεράσουμε το φανταστικό και ακριβοδίκαιο μοντέλο που διέπει το υπέροχο μεξικάνικο περιβάλλον εργασίας.

Δουλέψτε για να κατακτήσουμε την πρωτιά, δουλέψτε για 200-100-80 και 50 ευρώ το μήνα και η δόξα είναι δική σας. Δουλέψτε με πάθος και χαμόγελο, μην ακούτε τους ακραίους αμφισβητίες του καπιταλισμού που τολμάνε να μιλάνε για σκλαβιά. Δουλέψτε τζάμπα, δουλέψτε δωρεάν, δουλέψτε τη μέρα και τη νύχτα. Δουλέψτε και δεν αργεί η μέρα που θα διαβάσουμε τα αποτελέσματα μιας έρευνας που μας κάνει όλους περήφανους: Η πρωτιά του ελληνικού λαού στη μαλακία με τεράστια διαφορά απο τους υπόλοιπους

No comments:

Post a Comment