as

as

Wednesday, June 29, 2016

29/6/11 - 29/6/16

Ο αγώνας του ανθρώπου ενάντια στην εξουσία είναι ο αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη,,,

Wednesday, June 22, 2016

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ


Το Βαλκανικό Αναρχικό Φεστιβάλ Βιβλίου είναι μια ετήσια αναρχική εκδήλωση που αλλάζει τοποθεσία/χώρα κάθε χρόνο. Μετά το Zadar της Κροατίας και το Αυτόνομο Κοινωνικό/Πολιτιστικό Κέντρο Nigdjezemsk, φέτος θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα και την περιοχή του Άλσους.

Sunday, June 19, 2016

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ


Το προφητικό κείμενο που ακολουθεί γράφτηκε και δημοσιεύτηκε στις 20/10/2014 μετά τον επεισοδιακό αγώνα Σερβία-Αλβανία. Ήταν φανερό από τότε ότι τα εθνικιστικά μίση στα Βαλκάνια, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, είχαν κάνει δυναμική επανεμφάνιση...

Monday, June 13, 2016

ΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ 13ΑΡΙ


Ξεκίνησε το φετινό EURO και είναι αλήθεια πως το θέαμα που μας έχει προσφέρει είναι κορυφαίας ποιότητας. Μπορεί οι ποδοσφαιριστές να έχουν μέτρια απόδοση, αλλά οι οπαδοί των ομάδων της ενωμένης Ευρώπης δείχνουν ότι η Γηραιά ήπειρος είναι σε φανταστική κατάσταση.

Wednesday, June 8, 2016

ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΞΩ


Έχει ξεκινήσει μία δημόσια κουβέντα ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για το θέμα της κατάργησης του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα. Λέγεται ότι είναι απαίτηση του ΔΝΤ που πρέπει να εφαρμοστεί το φθινόπωρο, η αντιπολίτευση λέει ότι ήδη έγινε δεκτή, η κυβέρνηση λέει ότι κάτι τέτοιο δεν έπεσε ποτέ στο τραπέζι και η ζωή συνεχίζεται.

Wednesday, June 1, 2016

6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ


Μάιος 2010 – Μάιος 2016. 6 χρόνια γεμάτα με διάκριση, ανάπτυξη και χειροπιαστή οικονομική βελτίωση. 6 χρόνια γεμάτα με μνημόνια. Μνημόνια της δεξιάς, της αριστεράς, του Παπανδρέου, του Παπαδήμου, του Σαμαρά και του Τσίπρα.